Goteborg Chapter Sweden

a part of Harley Owners Group ©

Anmälan

Alla fält markerade * är obligatoriska.
Din information
on, 6 jul
Tillstånd för personliga data
Användarvillkor

Välkommen till Goteborg Chapter Sweden.
Genom att använda eller besöka någon del av funktionerna accepterar du alla våra användarvillkor som omfattar enskilda funktioner samt alla andra gällande regler, bestämmelser och begränsningar på Goteborg Chapter Sweden. Om du inte kan acceptera dessa villkor helt eller i dess delar, var vänlig besök inte och använd inte denna funktion. Goteborg Chapter Sweden kan när som helst komma att ändra dessa villkor.

 1. DITT ANSVAR FÖR ANMÄLAN

  Genom att anmäla dig som användare av funktionen accepterar du att lämna sanna, korrekta och aktuella uppgifter om dig själv. Om du lämnar osanna, felaktiga och inaktuella eller ofullständiga uppgifter, eller om Goteborg Chapter Sweden hyser misstankar om att informationen är osann, felaktig, inaktuell eller ofullständig har Goteborg Chapter Sweden rätt att stänga av och radera dina anmälningar samt vägra all nuvarande och framtida användning av funktionen i sin helhet eller i dess delar. Goteborg Chapter Sweden är angelägen om att trygga tillvaron för sina användare, särskilt minderåriga. Därför måste du vara minst 18 år, eller myndig där du bor fast, för att anmäla dig till ett evenemang.

 2. INTEGRITET

  All information du lämnar genom denna funktion kan komma att publiceras offentligt. Se därför till att inte lämna information som du vill skydda eller som är viktig för dig. Goteborg Chapter Sweden är inte skyldiga att skydda någon sådan information och kan inte hållas ansvariga för integritetsskydd av elektronisk post eller annan information som överförts genom internet eller något annat nätverk du använder. Var vänlig uppmärksamma att den information du väljer att lämna, och som kan kopplas till din person genom funktionen, kan komma att publiceras offentligt. Goteborg Chapter Sweden kan inte kontrollera och skall inte hållas ansvariga för handlingar utförda av dig eller någon annan användare (inklusive organisatörer, köpare, andra icke-organisatörer och övriga) av funktionen.

 3. GODKÄNNANDE AV VILLKOREN

  Du har läst Användarvillkoren i sin helhet och förstår det du läst.
  Du accepterar att handla i enlighet med de Användarvillkor som gäller för denna hemsida.

Avbryt

Här kan du anmäla dig till de Event som arrangeras av oss.

Klicka på aktuellt Event och tryck på Anmälan och fyll i dina uppgifter. Endast en anmälan per person/Event

Om ingen anmält sig till ett Event tre timmar innan avgång så är det inte nödvändigt för Eventets Roadcaptain att genomföra aktiviteten.