Goteborg Chapter Sweden

a part of Harley Owners Group ©

Rapport från genomförda Events

HOG körning till Mandy's i Älvsered

IMG 1890 

IMG 1896

IMG 1894

IMG 1900

Hej Biker's / Rider's

Dagens körrning samlade ihop 28 deltagare som träffades utanför Probike kl 10 Philipp Lena & Johan genomförde en säkerhetsutbildning på temat AZT/ABC och RC Micke & Safety Janne O gick igenom viktiga saker att tänka på inför kontroll av MC innan körning. Efter avlsutad utbildning så samlades vi och gick igenom dagens planerade resväg som gick via Greggered, Gällinge,Horred där vi tog en kortare paus på 10 minuter. Vädret var kylslaget och några bikers behövde komplettera med ett extra lager av kläder.Efter paus så tog Janne O lead och blockade utfarten för att vi skulle kunna ta oss vidare mot utlovade kurviga vägar mot Mandy's i Älvsered , tidtabellen innehölls och vi anlände 13:06 där Kirsi & Ellen och övriga Hoggare i Syd-Väst tog emot oss.

Vi som var med i startgruppen från Probike var Conny, Janne O, Micke L, Martin S, Sverker, Philipp, Johan A, Pelle Å, Uffe B, Svante

Christer A, Maj-Britt, Janne A, Ingemar S, Thomas H, Kirsi L, Ellen S,Michael K,Lena S-utb., Per-Arne S-utb.,

Trollhättan Chapter Hasse, Erik B, Mikael L,

Mikael R, Benny J,Rolf, Gisela,Guj, 

Thor Chapter Kjell I

Ride Safe & Have Fun

RC Micke L & Safety Janne O

Onsdags körning hem till Åsa 15/5-19

Hem till Åsa

Dagen körning gick hem till Åsa.

Vi samlades för lite mingel utanför butiken därefter startade vi körningen som gick över norrleden mot Angerd

fortsatte på 190:an förbi Gråbo och sen svängde vi av till skepplanda och vidare till Lödöse.

vi som var med Loffe, Hasse, Micke, Eje, Sören, Ingemar, Kirsi, Bengt B, Per-Arne, Conny, Per W, Johan F

Bengt J, Stig, Marie och som saftey Phil å Lena i bil.

Vid pennan och RC Pelle Å

Lördagskörning till Blommigt och Prickigt med Goteborg Chapter Sweden 11/5-19

HOG Logo

Vädret var fint med Sol och ca 11 grader varmt. Resan började från Probile Sisjön sen tog vi vägen mot Kållered och Lindome. I Lindome tog vi riktning Anneberg. Vägen gick genom riktigt små vägar med låg hastighet och iom det så kunde vi njuta av naturen samtidigt. Efter Anneberg svängde vi mot Höglanda där vi körde på riktigt bra väg men en hel det hästgårdar mm  och än en gång med fina naturvyer och förbi det fina Gåsevadsholm slott. Vidare genom Fjärås samhälle mot Kyrkan samt vidare längs Lygnern mot Sätila och frammme vid målet i Hyssna Blommigt & Prickigt. Här kunde vi gassa oss på terassen i solen med kaffe och Smörgåstårta, muffins o bullar.
Efter avslutat fika bestämdes att var och en åkte sin egen väg tillbaka.
 
Vi som körde var Bengt J, Conny O, Thomas H, Per W, Catherine H & Jörgen H (RC)

Onsdagskörning till Fröken Anderssons Cafe

3B9194D6 54AE 40B0 8775 44816996537C

 

Hej Bikers

Onsdagskörningen gick till Stora Höga efter att vi överlagt om att en glass i Varberg inte var något bra alternativ med tanke på kvällens temperatur. Toivi tog sig an RC rollen och styrde denna lilla grupp som bestod av Conny,, Bengt , Philippe och Janne O på ett föredömligt sätt.

Safety
Janne O

Avkyld körning till Mothers Freaks's vårmönstring

IMG 1767

IMG 1766

Hej Biker’s

Dagens Lördagskörning blev lite väl avkyld endast 3 biker’s som var sugna på lite MC-körning med vår RC Anders S. Körningen gick som planerat till Mother’s Freak där det var ovanligt lite hojar i år. Efter att minglat lite så anslöt även fler medlemmar från Goteborg Chapter Sweden. Körningen gick vidare över Mölnlycke vidare över Partille och Bergsjön för att slutligen avslutas på Johan’s MC där det blev varmt kaffe & kakor. Vi som var med denna gången var RC Anders S, Safety Micke, Per W, Loffe med broder Hans-Erik.

Ride Safe & Have Fun

RC Anders S

 

gcs logo2skugg