Goteborg Chapter Sweden

a part of Harley Owners Group ©

Rapport från genomförda Events

Välbesökt medlemsmöte del 2 med inriktning på säkerhet och omhändertagande av skadade personer.

ACTABC utbildning med Goteborg Chapter Sweden 012

Hej Biker's / Rider's

Dagens möte inleddes med att vi ägnade en tyst minut till vår kamrat Stefan Martinsson som tragiskt omkom i en trafik-olycka, Goteborg Chapter Sweden sänder en tanke till de anhöriga i denna svåra stund, efter minnesstunden så inledde  Lennart Dahlbäck mötet med att informera om vårt event den 17-19/8 och i skrivandes stund så är vi 128 gäster som är anmälda. Respektive Officer rapporterade om de kommande aktiviteterna och därefter så delade Lennart ut en plakett till vår HRC för de insatser som genomförts under 2017.Medlemsmötet avslutades med en praktisk utbildning av Phil M som visade hur man skall agera då en hjälm skall tas av på en MC-förarae/passagerare. Se bifogad länk. https://youtu.be/XRSfGDZ29Lo

Stort tack till Philippe & Lena för en bra utbilding, detta tar vi med oss på kommande körningar som ett utbildnings-moment.

 

 

 

Vi som var med idag var Anders L, Kirsi, Thomas h, Ulf B, Bengt B, Dick, Ewa T, Birgitha A, Maj-Lise, PhilippM, Anders m, Jörgen H, Toivo F, Sören l, Eje S, Per W, Björn T, Mikael W, Per-Arne H, Ingemar S, Erling J, Marie F, Stig G, Micke L, Janne A, Lennart D, Ellen S.

Ride Safe & Have Fun

Styrelsen Goteborg Chapter Sweden

 

 

gcs logo2skugg