Goteborg Chapter Sweden

a part of Harley Owners Group ©

Rapport från genomförda Events

Kanon-utbildning med SMC och Goteborg Chapter Sweden

IMG 2204
 
Hej Biker's / Rider's
Nu har vi avverkat en heldag på Kinnekulle Ring tillsammans med SMC's duktiga instruktörer. Helgen började med att vi checkade in på Vandrarhemmet Äventyrsgården i Källby, där Urban hälsade oss välkomna. Gästerna droppade in under eftermiddagen och grillarna tändes för lite god mat & dryck. "Lite" senare dök även Lena och Anders D upp - efter att klarat av nattduellen med dom olika grusvägar som fanns i grannskapet. Vi var glada när de väl dök upp, välbehållna sent på fredags-kvällen. Nästföljande morgon så hade Urban dukat upp frukost och kaffe, vilket smakade gott - då vi var uppe tidigt för att vara på plats i god tid till kl. 07.00. Hojarna startades upp på morgonen och vi tog oss dom 6 km till Kinnekulle Ring för in-checkning. Efter genomgång och kontroll av hojarna var det dags för utbildningen, som varvades med praktiska och teoretiska övningar. Under dagen fick vi besök av tidningarna MC-folket och Motorad, för att göra ett reportage. Mer om detta samarbete mellan SMC och Goteborg Chapter Sweden kan ni läsa i kommande nummer av ovanstående tidningar :-). Efter avslutad utbildning så återvände vi till vårt boende, för att koppla av och grilla efter en intensiv utbildningsdag.
Vi som var med denna dagen var: Thomas O, Rainer S, Lennart D, Phillip, Janne O, Martin S, Anders S, Lena D, Anders D, Kirsi L, Marie F,Ole W, Eje S, Pelle Å, Micke L, Anders M.
Våra egna CREW's var med och stöttade oss under SMC-utbildningen. Truppen bestod av Ellen, Wenke, Johan (fotograf), Stig G och Lena M.
Ride Safe & Have Fun
Styrelsen
Goteborg Chapter Sweden

gcs logo2skugg